Yakka's kauwstaven kopen

Yakka’s zijn kaasbotten die traditioneel gemaakt worden van jakmelk in de Himalaya. De jak is een rundersoort die hoog in de bergen leeft. Yakka’s zijn voedzame botten of staven gemaakt van melk van de jak die bovendien erg gezond zijn voor honden. 

Op traditionele wijze wordt de melk gestold, gescheiden van water en geperst in jute (de afdruk vind je vaak nog op de Yakka’s terug). Vervolgens worden ze gerookt, wat een geweldige smaak geeft. Ten slotte worden de Yakka’s schoongemaakt, ondergaan een voedselkwaliteitscontrole in het laboratorium en worden voorzien van een gezondheidscertificaat.

De boeren in de Himalaya ontvangen een eerlijke prijs, dit wordt gedaan om armoede bestrijden en de wereld een beetje beter maken.

– bevat geen conserveringsmiddelen
– helpt tegen tandplak en -steen
– granen- en glutenvrij
– 100% natuurlijk
– lactosevrij
– rijk aan eiwit en calcium
– Origineel uit het Himalayagebergte

Ben je op zoek naar een onweerstaanbare traktatie voor jouw hond? Zoek niet verder! Yakka’s kauwstaaf biedt de ultieme kauwervaring voor jouw hond. Waarom Yakka’s kauwstaven?

Yakka’s poffen
Wanneer je hond genoten heeft van de Yakka’s en er een klein stukje is overgebleven, kun je deze in de magnetron opwarmen tot het uitzet. Zo krijg je een gepofte Yakka. Eenmaal afgekoeld kan je hond de klus afmaken.

Langdurig kauwplezier: De Yakka’s kauwstaven zijn ontworpen om de kauwbehoefte van jouw hond te vervullen, waardoor verveling wordt tegengegaan en tandgezondheid wordt bevorderd.

Natuurlijke ingrediënten: Yakka’s Kauwstaven wordt gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Ze streven ernaar om gezonde traktaties te bieden die passen in een uitgebalanceerd dieet.
Geschikt voor alle maten: Of jouw hond nu klein of groot is, Yakka’s Kauwstaven zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat elke hond kan genieten van dit heerlijke kauwplezier.
Ondersteuning voor tandgezondheid: Het kauwen op Yakka’s kauwstaven kan bijdragen aan het verminderen van tandplak en tandsteen, waardoor de mondgezondheid van jouw hond wordt ondersteund.
Hoe te gebruiken: Geef jouw hond de ultieme kauwervaring door Yakka’s Kauwstaaf als beloning of gewoon als een plezierige bezigheid. Houd altijd toezicht op jouw hond tijdens het kauwen.