Over ons

Wij zijn Lotte en Do van ‘A Lot for Doodles’.

Bij ‘A Lot for Doodles’ vind jij alles wat jouw hond gelukkig maakt!
De webshop voor leuk en interactief speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en veel meer!

Onze Doodles ‘Guus & Beer’ staan bij ons op nummer één, wij willen het beste voor hun!
Wanneer zij gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Wij vinden goede voeding, verzorging en natuurlijk het juiste speelgoed voor onze honden enorm belangrijk. Jij ook?
Dan is ‘A Lot for Doodles’ dé webshop voor jou!

Bij ons vind je geen standaard speeltjes, maar leuk en interactief speelgoed waar je hond echt blij van wordt. Daarnaast maakt kleding de hond. Daarom vind je bij ons een mooie selectie aan bandana’s, stropdassen en strikjes, zodat jouw (doodle)hond eruit ziet om door een ringetje te halen! Ook voor de juiste verzorgingsproducten en lekkere snacks voor jouw (doodle)hond kun je bij ons terecht!

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de juiste merken, zodat jij niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar het juiste product.

Wij hopen jou en je hond elke keer weer te verrassen.
Want zeg nou eerlijk, ‘A happy dog is a happy life!’

Wij wensen jou veel shop-plezier!

Liefs,
Lotte & Do en een poot van Guus & Beer

Wij zijn Lotte en Do van ‘A Lot for Doodles’. Bij 'A Lot for Doodles' vind jij alles wat jouw hond gelukkig maakt! De webshop voor leuk en interactief speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en veel meer! Onze Doodles 'Guus & Beer' staan bij ons op nummer één, wij willen het beste voor hun! Wanneer zij gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Wij vinden goede voeding, verzorging en natuurlijk het juiste speelgoed voor onze honden enorm belangrijk. Jij ook? Dan is 'A Lot for Doodles' dé webshop voor jou! Bij ons vind je geen standaard speeltjes, maar leuk en interactief speelgoed waar je hond echt blij van wordt. Daarnaast maakt kleding de hond. Daarom vind je bij ons een mooie selectie aan bandana's, stropdassen en strikjes, zodat jouw (doodle)hond eruit ziet om door een ringetje te halen! Ook voor de juiste verzorgingsproducten en lekkere snacks voor jouw (doodle)hond kun je bij ons terecht! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de juiste merken, zodat jij niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar het juiste product. Wij hopen jou en je hond elke keer weer te verrassen. Want zeg nou eerlijk, ‘A happy dog is a happy life!’ Wij wensen jou veel shop-plezier! Liefs, Lotte & Do en een poot van Guus & Beer