Graan- en glutenvrije snacks kopen

Met de onweerstaanbare hypoallergene hondensnack van Carniwell krijg je alles gedaan! Ideaal voor bij de hondentraining of lekker als tussendoortje! De Carniwell snacks zijn een onweerstaanbare en natuurlijke beloning om je hond te motiveren. De hondensnacks bevatten bovendien één eiwitbron, hierdoor zijn de Carniwell hondensnacks ook geschikt voor honden met allergieën, voedselintoleranties en voor honden die op dieet zijn. Alle Carniwell vis- en vleesdelicatessen zijn lucht gedroogd, 100% natuurlijk en graanvrij. Carniwell zijn lokale vis- en vleesdelicatessen voor je hond. Ruim 80% komt direct uit Nederland en er wordt niets van buiten Europa geïmporteerd. Dit laatste heeft als grote voordeel dat de Carniwell-snacks niet radio actief bestraald worden, dit in tegenstelling met andere soortgelijke producten die in dierenspeciaalzaken en andere winkels te vinden zijn en van buiten Europa afkomstig zijn.

Naast de gezonde voedingswaarde hebben veel Carniwell-snacks een extra gezondheidsspecialiteit. Zo helpen bijv. de ‘konijnenpootjes’ een gezond gebit te bevorderen en stimuleren de ‘Zalmhuidhapjes’ een gezonde glanzende huid en vacht! Alle Carniwell vis- en vleesdelicatessen zijn lucht gedroogd, 100% natuurlijk en graanvrij. Met deze onweerstaanbare hypoallergene hondensnack krijg je alles gedaan! Ideaal voor bij de hondentraining of lekker als tussendoortje!

Carniwell behoort tot de gezondste delicatessen. De snacks zijn puur en er wordt niets aan toegevoegd. Elke delicatesse bevat maar 1 eiwitbron die gemakkelijk aan de kleur te herkennen is. Zo zijn alle snacks die afkomstig zijn van bijv. het konijn gekenmerkt met een roze etiket en de vis met een blauw etiket. Ideaal als je hond een hypoallergeen dieet heeft of om welke reden dan ook een voorkeur heeft voor bepaalde eiwitbronnen!

Bestel je Carniwell snacks eenvoudig bij A Lot for Doodles. Of je nu een trainingssnack zoekt of een heerlijk tussendoortje voor je hond, je slaagt zeker weten met het ruime assortiment wat uit voorraad leverbaar is. Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.