Bass Borstels Bass Brushes kopen

De Bass borstels zijn gemaakt om de vacht van jouw hond niet te beschadigen en maken het borstelen gemakkelijk. De pinnen veren mee en zijn zachter als een activet borstel.

De De-matter A21 is een match made in heaven met the hybrid groomer! De borstels hebben een 100% bamboe handvat. De slicker De-matter borstel A21 van Bass is ideaal voor het ontklitten van de vacht. De borstel is zeer geschikt voor puppy’s, doodles en voor honden met een lange en dikke vacht. Ook ideaal voor het losborstelen van de poedelvacht. 

De Hybrid Groomer A13 is zeer geschikt als onderhoudsborstel te gebruiken naast de Bass de-matter. Het zwijnenhaar in de hybrid groomer zorgt voor een mooie glanzende vacht terwijl je tegelijkertijd de vacht onderhoud met de pinnen die op de borstel zitten. De borstel is zeer geschikt voor puppy’s, doodles en voor honden met een lange en dikke vacht. Beide borstels zijn geschikt voor de kleine tot grotere honden.

Al meer dan 40 jaar maakt Bass luxe borstels, lichaams-, huid en vacht gereedschappen voor professionele trimsters, stylisten, kappers en schoonheidsspecialisten met de nadruk op natuurlijke, duurzame en duurzame materialen.  Volgens dierentrimmer heeft Bass ‘s werelds beste huisdierenborstel. Al bijna 30 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Bass de beste professionele haarborstels. Nu hebben onze ontwerpers een werkelijk innovatieve serie borstels voor dierenverzorging. De Bass Brushes zijn ontwikkelt in Las Vegas maar nu ook te koop in Nederland! Je koopt de Bass Borstels heel eenvoudig bij A Lot for Doodles. De borstels zijn gemaakt om de vacht van jouw hond niet te beschadigen en maken het borstelen gemakkelijk. De pinnen veren mee en zijn zachter als een activet borstel. Met de Bass Borstels wordt de vachtverzorging van jouw doodle echt een feestje. Ben jij bekend met de activet borstels of les poochs? Dan moet je zeker de Bass borstels proberen. De pinnen van de Bass Borstels veren mee en zijn zachter als een activet of een les poochs borstel. Daardoor is het borstelen met een Bass Borstel veel fijner voor jouw hond. Zo maak je de wekelijkse borstelbeurten zowel voor jezelf als voor jouw trouwe viervoeter aangenaam.

Bestel je Bass Brushes eenvoudig bij A Lot for Doodles. Of je nu een De-matter slicker borstel zoekt voor het ontklitten van de vacht of een onderhoudsborstel zoals de Bass Hybrid Groomer zoekt voor jouw pup; je slaagt zeker weten met het ruime assortiment wat uit voorraad leverbaar is. Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.